Screen Shot 2016-01-09 at 5.14.41 PM

La història de LBDU és un conte de fades: dos òvuls en estat avançat de fecundació es troben en una aula de 3r d’EGB de la possiblement millor escola pública del Vallès Oriental, Catalunya, Espanya. Es diuen Oriol Nieto i Daniel Bolsa. Allà fan còmics absurds, juguen a videojocs i veuen porno simultàniament. Comencen una relació a distància quan l’Oriol es fuga als USA. Uns anys després es reuneixen per fer un concert de broma, que s’acaba transformant en 5 gires mundials per Catalunya. 5 anys després decideixen gravar les seves cançons en un disc de broma, però Cydonia Records els hi produeix un disc de veritat.

LBDU és tragicomèdia melodramàtica, música transoceànica eròtico-depressiva de la bona, com la d’abans però en el futur.

L’Oriol Nieto ha tocat en grups com Darkgeon, Sargon, Madee i Midnight Blue, i ha ensenyat com es toca un iPad a Jordan Rudess.
Daniel Bolsa ha tocat en grups com Granreservaperro7, Freud Quiere Bailar, La Puta i la Ramoneta, Desacato i La Rateta Que Escombrava l’Escaleta, i ha ensenyat al seu fill que els iPads són una puta merda.